Shopping

Hvordan designe din egen ballkjoler

Designe din egen ballkjoler flere fordeler. Først ender du ikke opp med samme ballkjoler som noen andre på ballet ditt. For det andre vil kjolene dine passe din personlige stil og personlighet. Hvis ideen om å lage din egen kjole er overveldende, er det ikke nødvendig å frykte. Du kan designe din egen ballkjoler på bare noen få trinn.

1 Begynn å se på ballkjoler. Se gjennom butikker, online kataloger, kleskataloger og mønsterbøker i stoffbutikker. Dette vil gi deg en god ide om hvilke elementer du vil ha i din egen ballkjoler. Gå til sparsommelighet og forsendelse butikker og se etter kjoler som du liker. De er veldig billig, så det ville ikke skade å kjøpe de du liker best. Du kan bruke disse som mønster for din ballkjole eller bruke dem som en del av kluten.

Modell: D0-F207, Foto: joler av festzed.no

2 Undersøk prøvekluten. Tenk på hva du liker med klærne og hva du ikke liker. Tenk på hvordan du ville endre kjolen slik at den passer deg. Hvis du liker farge og stoffer, ta kjolene fra hverandre for å bruke den delen av kluten du liker. For eksempel, hvis du liker bodice av kjolen og skjørtet, men hater ermene og ryggen, bruk en søm ripper for å fjerne de delene av kjolen som du ikke liker.

3 Kjøp stoff til kjolen din. Hvis du har fulgt trinn 3, vil du ha en halv kjole på dette punktet. Ta med deg en prøve av stoffet og finn et stoff som koordinerer. Hvis du ikke kommer til å bruke en del av en tidligere kjole, velg deretter et kjolestoff som du liker.

4 Kjolemønsteret du kjøper kan være for så hele kjolen, eller for en del av kjolen. Når du ser gjennom mønstre og stiler, se forbi hele kjolen og i stedet se etter deler av kjolen som du liker. Tenk på deler av kjolen du kan forlate ut av design. Unngå å kjøpe mønstre som ser vanskelig å endre.

5 Lag skisser av kjolen din ved hjelp av ulike deler av forskjellige mønstre og din eksisterende kjole. Ta deg tid til å drømme om kjolen tegne mange forskjellige alternativer. Din individuelle kjole design vil begynne å dukke opp.

6 Få kjolen laget. Hvis du har erfaring med å sy, kan du lage din egen ballkjoler. Hvis ikke, sjekk med venner og familiemedlemmer for en skredder som vil være fleksibel og jobbe med deg på designideer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *