Shopping

hvit bryllupssko for en kort brudekjole

Hvis du er ute etter hvite bryllupssko for en kort brudekjole, så her er noen ideer for deg. En kort brudekjole er veldig søt. Det er en av de nye stilene som mange bruder velger, spesielt hvis de har en ettermiddag bryllup. Noen bruder er selv å endre til korte brudekjoler etter seremonien slik at de kan flytte rundt bedre.

Problemet er hvis du allerede har kjøpt sko for en lang kjole og skoene ikke samsvarer med den korte kjolen. Det finnes forskjellige typer hvite brudekjoler for korte kjoler versus lange kjoler. Ikke gjør feilen med å ha på seg de samme skoene med to forskjellige stilkjoler.

Den korte kjolen krever noe morsomt og flørtende. Det er flørtende av natur siden det ender på knærne og flyter ikke helt ned. Hvis du er ute etter morsomme hvite brudesko, bør du vurdere et par strappy sko. Enten t-stropper eller enkle stropper foran vil se flott ut med den korte kjolen. Dette er fordi stroppene er subtile og lar deg vise mer av beinet ditt.

Et annet alternativ med en kort kjole er å se etter hvite plattformsko. Disse skoene er flotte for å legge til høyde og også for å gi antrekket ditt et annet utseende. Plattformene gir det et mer lekent og mindre seriøst utseende siden de er høyere, fyldigere og vanligvis morsommere. Vanligvis vil plattformsko komme dekorert med små rhinestones eller buer.

Kilde: Korte brudekjoler vintage,Pris:NOK1,583.8

Jeg vil definitivt vurdere å finne et par sko med frills og bånd som samsvarer med den korte kjolen du kjøpte. Korte kjoler er ment å danse inn. De er ment å flørte inn og være lekne i. Derfor se etter hvite bryllup sko som har samme utseende. Se etter de dekorert med bånd eller buer eller legg til din egen bue. De små detaljene vil gjøre en stor forskjell på skoene og antrekket ditt.

Paring riktig par hvite bryllup sko med kort brudekjole er ekstremt viktig. Prøv å kjøpe noen par og ta dem med hjem for å prøve på med din korte kjole for å se hvordan det ser ut. Du vil se at forskjellige sko endre antrekket siden skoene helt vise gjennom når iført en kort kjole versus en lang kjole. Derfor, ta deg tid til å matche disse skoene med din nye fantastiske kort kjole. Det vil være verdt det til slutt og bryllupsbildene dine vil se bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *