Kjoler

Bare Kjøp en designer ballkjoler som passer din kroppsfasong

Det er fristende å se en vakker designer ballkjoler og deretter gå rett ut og kjøpe den. Men vakkert det kan være, men ikke hver kjole kommer til å se nydelig på hver kvinne. Visse kjoler er laget for visse kroppsformer og du må sørge for at kjolen du kjøper utfyller figuren din, utfyller, heller enn å understreke visse deler av kroppen din. Her er noen tips for å hjelpe deg å unngå å kjøpe feil kappe.

Prom natt er utrolig viktig for mange jenter, med mange ser denne kvelden som en rett til passasje fra barndommen til voksen. Med en slik betydning blir plassert på denne ene natten, er det av liten overraskelse at mange jenter vil ha en designer ballkjoler. De ønsker å være en prinsesse eller Askepott for at en spesiell natt og en designer kappe vil bidra til at natten noe de vil huske for resten av livet.

Men mange snart oppdage at kjolen de har betalt så mye for var en kostbar feil. Det passer ikke, det er ubehagelig, og verst av alt, det bare gjør dem føler skjemmende. All tillit er tapt og natten er ødelagt. De har gjort den feilen å kjøpe feil kjole for feil jente.

Dette er alt unngås hvis noen trodde er gitt til kroppsfasong. Visse designer ballkjoler stiler vil flatere noen figurtyper, mens andre ikke vil. La oss ta en titt på de forskjellige figurtypene og hva slags kjoler som fungerer best.

Hvis du er en av de sjeldne kvinner med den perfekte time-glass form figur, så vil du se bra ut i noe. Svært få kan bære en lang ballkjole og ser fantastisk. Også skjede kjoler ser flott ut. Definitivt gå for enten en stroppeløs eller grime halsen kjole.

For de med fyldigere eller avrundet tall en kjole med lav hals og droppet midje er veldig smigrende. Den lave nakke linjen forsterker byste linjen og droppet midjen forlenger torso. Et imperium kjole-ingen midje, i stedet skjørtet begynner under bysten-også smigrer denne kroppsfasong.

For kvinner med en gutteaktig figur stramme sittende kjoler er best unngås. I stedet gå for en A-linje kjole som er litt montert i midjen. Også, slankere kvinner ser flott nakne shouldered, så gå for en stroppeløs kjole. Hvis du er bevisst på små bryster deretter valgte en kjole med en grime halsen.

De fleste kvinner er pære formet. Igjen, A-linje eller imperium kjole stiler vil flatere som de fremheve torso men de-understreke store hofter og lår.

Velge riktig størrelse er vanskelig når du kjøper noen form for klær. Dette kan være enda mer av et problem når du kjøper en Prom kappe, spesielt på nettet. For å gjøre saken verre, produsentens størrelser varierer; en størrelse 10 fra en produsent kan være en størrelse 12 fra en annen. Heldigvis, mange online detaljister gir en størrelse diagram for de merkene de selger. Hvis du følger instruksjonene nøye, bør du finne en som passer perfekt.

Kjøpe en designer ballkjoler er definitivt å bli anbefalt som de er bedre utformet og laget til andre du finner i avdelingen lagret. Hvis du kjøper riktig, bare kjøpe kjole stiler som passer din kroppsfasong, kan du sikre at på natten, vil du se unik, vakker og elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *