Kjoler

Er oransje ballkjoler riktig for deg?

Vil du vite om en oransje ballkjoler vil passe din personlighet, hudtype og kroppsform? Hvis ja, Les videre for å finne ut nøyaktig det.

Hvorfor oransje ballkjoler?

ballkjoler er klassisk funnet i svart, hvitt og sølv, så hvis du tenker på oransje jeg håper du vil skille deg ut fra mengden. Å bruke oransje vil du ha en trygg personlighet som er mer enn villige til å vise frem din egen stil. Du vil se blendende og være sikker på å trekke oppmerksomhet.

Hvilken appelsin?

Du vil ikke bli sittende fast for valg som det er mange oransje ballkjoler tilgjengelig å velge mellom. Utvalget omfatter varierende nyanser av oransje bevegelse mellom den gule og den røde fargen spectrums. Alternativer flytte fra fersken, til mandarin, til flammende og kobber nyanser.

Hvem gjør oransje drakt?

Orange kjoler vil ikke passe alle. Betrakt håret og hudfarge før trosset dette skiller seg ut valg. For å trekke av utseendet må du ha veldig god hud, for eksempel kremet hvit eller fersken. Det vil også se best hvis du har strå farget eller jordbær rødt hår med grønne eller blå øyne. Alternativt jenter med gylne hudtoner og rødt hår eller brune øyne Brunetter vil også fremheve utseendet.

Stil

Som med alle ballkjoler er det tusenvis av stiler tilgjengelig for deg. Disse spenner fra elegante ballkjoler til korte cocktail kjoler. To aspekter av en kjole som du vil ønske å vurdere er:

Ermet stil-alternativer inkluderer ermeløs, stroppeløs, spaghetti stropp, halter og en skulder. Ermeløs og stroppeløs er de mest populære selv om du vil ønske å huske hvor komfortabel du er med armene og skuldrene før du bestemmer.

Kjole lengde-alternativene inkluderer over kneet, kne lengde, mid kalv og full lengde. For ballkjoler full lengde er den vanligste, men som du er den mer eventyrlystne typen går for oransje, en kortere stil kan passe deg best eller kanskje en full lengde kombinert med et lår høy Split.

Å kombinere fet oransje farge med en sexy stil hvorfor ikke vurdere noe med en stuper halsen, en lav rygg eller en dyp fjær hem.

Den overordnede viktig ting å vurdere når du velger din ballkjoler stil er din kroppsfasong. Du ønsker å føle deg komfortabel med det endelige utseendet ved å velge en flatterende stil.

Pris

Et budsjett på $100-200 vil sikre at du har et bredt spekter av ballkjoler å velge mellom, selv om $500 vil få deg noe så mye mer spektakulær.

Tilbehør

I tillegg til ballkjoler din, må du også bestemme deg for hvilket tilbehør du trenger. Orange tilbehør, for eksempel Opera lengde satin hansker, satin kveld poser, og sjal/wraps kan alle bli funnet. Og hvorfor ikke få daten til idretten en silke lommetørkle i en matchende farge?

For din sminke, bruk myk fersken og rustne brune som utfyller kjolen din. Og sprute ut på sko, smykker og hår tilbehør som er overdrevet for enkle kjoler eller undervurdert for mer ekstravagant design.

Kjøpe tips

Planlegg fremover og Kjøp tidlig som de hotteste stilene ofte selger ut av midten av mars. Din kjole kan også trenge noen alternations, som vil ta litt tid å bli organisert, i gang og kontrollert. Hvis du kjøper online bør du kunne finne noen tungt rabatterte kjoler-vurdere tidligere år linjer for gode kjøp.

Så hvis du ønsker å være sentrum for oppmerksomheten, gå for det i en oransje ballkjoler. Bare sørg for at du har rett hud og hårfarge til å trekke den av. Velg en stil som best passer din kroppsform og kjøpe tidlig for å unngå eventuelle siste minutt panikk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *