Stiler

Cacharel-parfymer som er unike

Paris-baserte motehuset Cacharel er ikke din ordinære mote design Center. Det er fordi i motsetning til nesten alle de andre motehusene kjent over hele verden, er dette merket ikke oppkalt etter sin viktigste designer og grunnlegger. Videre er selskapets ulike linjer som klær, tilbehør og parfyme virkelig distinkte og tilbyr unike produkter.

En fransk designer Jean Bousquet etablerte selskapet tilbake i 1964. Navnet er avledet fra ordet ‘ Knekkand ‘, et sted å bli funnet i Camargue, som også er kjent som Cacharel i fransk språk.

Mr. Bousquet var sønn av en symaskin trader. Naturligvis, vokste han opp med å vite hvordan du skal og kunstnerisk bruke utstyret. Siden hans tidlige barndom, Mr. Bousquet hadde vært utsatt for en verden av klær gjør. Hans lidenskap og ekspertise skaffet ham omdømmet til å være en av de beste mote designerne som noensinne er født i Paris. Merket Cacharel har alltid vært karakteristisk for femininitet, raffinement, letthet og ungdommelig stil. I sin opprinnelige design, motehuset gjort bruk av lyse farger for å fremheve brukernes fysiske skjønnhet og naturlige funksjoner.

Personligheten og stemningen er også formidlet strategisk. Companyl erobret den internasjonale moten scenen da dens Seersucker bluse design landet på forsiden av populære mote magasinet ELLE i år 1963.

Siden da blomstret virksomheten. Uunngåelig var merkets ekspansjon i andre bestrebelser. Akkurat som alle andre populære motehus som fremkom lenge før selskapet, merket lanserte sin Cacharel parfyme linje i 1975. Mr. Bousquet inngått en avtale til provisjon kosmetikk og hudpleie Maker L’Oreal til å lage og formulere parfyme linje. Den parfyme merkevare, akkurat som selskapets andre linjer, blomstret og snudde hodene over markedet. Den svært populære og vellykkede Anais Anais serien ble utviklet og lansert i 1978. Suksessen av parfyme banet vei for fremveksten av mange andre Cacharel parfymer.

Blant de andre parfymer lansert av selskapet er Amor pour Homme, Noa perle, Amor Amor, Cacharel pour Homme, Eau d’Eden, promesse, Noa Fleur, Gloria, Noa, Loulou Blue, Eden og Nemo. Som nå, disse er fortsatt aktivt med å utvikle og lansere nye dufter å behage markedet. Foreløpig er den nyeste duften fra merket kalt “Liberte”, som kjennetegnes veldig mye av sin friske sitrusduft.

Selskapet har også begynt å ta støtte fra kjente Hollywood-stjerner og kjendiser til å støtte og modellere sin linje av parfymer. Liberte er representert ved brasilianske modellen Gisele Bündchen, Laetitia Casta utgjør for promesse, mens Kate Moss er en kjent endorser og modell for Anais Anais. Den parfymer linje, akkurat som andre Cacharel produkter og merkevarer er høy pris merke elementer. Mange eksperter og mote analytikere sier at kostnadene veldig mye kompensere og rettferdiggjøre den virkelige verdien og påliteligheten av merkevaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *