Shopping

Formelle kjoler: 3 typiske anledninger hvor du kan bruke Short formelle kjoler

I denne artikkelen la oss snakke om korte formelle kjoler. Takket være deres lengde og størrelse de er litt mer casual og kan virkelig vise frem den delikat og nydelig side av jenter.

Sammenlignet med mer tradisjonelle, lengre formelle kjoler, tror jeg mange jenter kan ikke vite hvilke anledninger er rett til å ha kortere, små. Så først la oss se på en liten oppsummering før grave i noen hendelser i detalj:

Generelt sett, som tradisjonelle enere, korte formelle kjoler er OK for de fleste anledninger, så lenge de ikke er for uvanlig. Ved uvanlig jeg mener at det er for mye kjøtt viser eller de er veldig rikt dekorert eller lyse. I utgangspunktet har de korte skjørt, men de kan være både alvorlig og individuell. Vi kan bare velge hva du skal ha i henhold til hvilke hendelser vi skal delta. Svært formelle anledninger vil trolig kreve en lang skjørt imidlertid så bærer dette i tankene for å unngå forlegenhet.

Hvor kan jeg bruke korte formelle kjoler?

Cocktail fest det kan være noen stjerner eller rødt teppe, men det er kjendiser av sorterer og trendsettere på hver fest. Den rette korte formelle kjolen vil gjøre deg til den personen. Du bør velge en kjole som er modig, sexy og hjelper deg til å skinne.

Dristige farger bør understrekes, slik som innsjø blå, Eple grønn, oransje og lilla-rosa. Metallics er også virkelig i, så hva med en kobber eller sølv kjole matchet med metallisk tilbehør? Den dristige party-goer vil velge en lav-kutt, for eksempel en v-hals og lyse og chunky tilbehør.

Business begivenhet på et selskap feiring må du ha anstendig og fasjonable kjoler, og best av alt du vil vinne takknemlighet fra sjefen din og gode inntrykk fra dine kolleger.

Du kan ikke gå galt med svart, elegant og klassisk stil kjoler.

Kanskje du ikke føler deg hemningsløs i nærvær av sjefen din, men det er en god mulighet til å vise hvor fremragende du er. Ikke ha for alvorlig en kjole, siden det ikke er en alvorlig seremoni, men holde det fornuftig. Prøv en A-linje to-tone High-necked kjole. Disse monokrome kjoler, der toppen er kanskje hvit med en svart skjørt er alle raseri og deres 50 ‘ s-esque stil er bare så søt.
For all del Accessorize, men ikke gå gale, så en eller to stykker av gull smykker vil se perfekt mot kjolen din svarte farge.

Familie kommer-sammen er det mange grunner til å ønske å kle seg for en familie komme-sammen. Kanskje du har fått en ny kjæreste hvis foreldre du møter for første gang? Kanskje du har en stor familie som sjelden kommer sammen, og så du vil gjøre inntrykk på dine slektninger?

Uansett hva årsaken, vil familien føle seg stolt når du slår opp i alle dine stas, spesielt de eldste og partneren din.

Den rette kjolen vil ha buer, milde farger og polka-dot mønstre. Selvfølgelig dine eldster kommer til å være der så du ikke ønsker å dress’too sexy. så i dette tilfellet prøve korte formelle kjoler med ermer og milde farger som vil være hensiktsmessig uansett hvem som er rundt. En A-linje eller Empire kjole med et bredt belte vil se mer fasjonable og gi midjen en bedre form og buer og polka-dot mønstre er en søt, frisk touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *